Woolspire Rabatkode 2018 | 10-50% rabat & Fri fragt | Maj

Woolspire.com er et online strikkefællesskab, hvor kunderne kan finde nye opskrifter, inspiration, og købe alt inden for garn, strikkepinde, og andet tilbehør. Woolspire blev stiftet i 2014 af entreprenøren Esben Gadsbøll og bloggeren Heidi Nymann. Woolspire.com er en af del af ADES Holding, og er i øjeblikket ved at udvide internationalt.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Woolspire.dk:

15% rabat

15% rabat hos Woolspire.dk.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/z2twyk5

Du behøver ingen rabatkode. Tilmeld dig Woolspires nyhedsbrev og få 15% rabat. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Woolspire.dk.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/z2twyk5

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 499,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Woolspire Målet med Woolspire er at promovere strikning og hækling, og opbygge et internationalt og inspirerende fællesskab. Webshoppen samarbejder med forskellige bloggere og designere, som kan give kunderne ekspertviden og ikke mindst fantastiske opskrifter. Hvad angår varesortimentet, samarbejder Woolspire med 14 forskellige leverandører fra hele Europa, og kan derfor tilbyde kunderne et eksklusivt udbud af kvalitetsprodukter og gode priser. Det inkluderer 15 forskellige garnmærker, som strækker sig lige fra førende mærker på markedet til lokale producenter, som for eksempel Brooklyn Tweed, Järbo, Mayflower, og BC Garn. Woolspire tilbyder garn af både naturlige og syntetiske fibre, og derfor er der noget for enhver smag. Ud over garn, sælger Woolspire også opskrifter og tilbehør fra mærker som Knit Pro og Pony, i forskellige materialer.