Womenmadeshop Rabatkode 2018 | 10-25% rabat & Fri Fragt | December

Womanmadeshop.dk er en webshop som sælger tøj og tilbehør til babyer og børn, samt gravide og ammende kvinder. Det der adskiller Womanmadeshop fra øvrige online børnetøjsbutikker er, at alle produkterne er håndlavet af kvinder over hele verden. Webshoppen køber således deres håndlavede produkter, for at støtte dem, og derfor er der også begrænset antal af de samme produkter.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Womenmadeshop.dk:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra Womenmadeshop.dk

Fri fragt, 10-25% rabat, 50-200kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

Se Womenmadeshops startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne og rabatkoderne. Klik her for at åbne linket igen.

Womenmadeshop Der er meget variation i varerne, og de bliver også udsolgt hurtigt. Teamet bag Womanmadeshop består af Dea Memborg-Miskovic og Darija Mesic. De har selv erfaring med at skulle lede efter det helt rigtige ventetøj, børnetøj, og andet tilbehør der hører med når man bliver forælder. Målet med webshoppen har hele tiden været at tilbyde kunderne skønne produkter fra hele verden – produceret af kvinder til kvinder, og samtidig støtte et godt formål. Teamet bag webshoppen står også selv for produktionen af enkelte varer, og derfor kan kunderne forvente høj kvalitet. Produkterne bliver ikke forarbejdet af en maskine, men i stedet bliver lavet i hånden af dygtige kvinder.