WiStore Rabatkode 2018 | 10-20% rabat & Gratis fragt | December

WiStore.dk er en dansk webshop der sælger livsstilsprodukter, boligtilbehør, oplevelser og delikatesser på nettet. Shoppen er inddelt i afdelinger son fx bolig, sport, udendørs og forkælelse. I de enkelte kategorier kan man dykke ned i et stort udvalg af spændende produkter og lade sig friste og inspirerer.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra WiStore:

15% rabat eller mere

15% rabat eller mere hos WiStore.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos WiStore.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for 299,- kroner eller mere. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

WiStore På de virtuelle hylder i WiStore.dk finder man en lang række kendte mærker som: Lübech Living, Lyngby porcelæn, Mette Blomsterberg, Jacob Jensen, Södahl, Soehnle, Badeanstalten, Barbie, Gense, GOMA, PanzerGlass, Philips, Retap, Rosti, Mepal, Sagaform, Scansonic og Severin.

Som supplement til det sædvanligt udbud af stormagasinsvarer har WiStore også en særlig afdeling med bl.a. golfudstyr fra Srixon og Wilson. Sammen med et stort udbud af chokolade, vin og spiritus gør det butikken til et oplagt sted at købe gaver.

Levering er gratis ved køb over DKK 299.- og skulle du ombestemme dig efter at have modtaget din ordre er der hele 100 dages fortrydelsesret. WiStore.dk får flotte Fremragende 9.2 på Trustpilot og læser man anmeldelserne i gennem efterlader det et billede af en veldrevet butik med fokus på den gode kundeoplevelse.