Western Union Rabatkode / Rabatkupon 2018 | 10-30% rabat | Maj

Western Union er et amerikansk firma gør det muligt at overføre penge. Firmaet blev grundlagt i 1851, hvor det fokuserede på at sende telegrammer. Tidligere var firmaets navn Western Union Telegraph Company.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra WesternUnion.dk:

Gode rabatter og tilbud fra Western Union

Alle rabatter fra Western Union.

VIS ALLE RABATTER

clk.tradedoubler.com/click?p=208030&a=2868770&g=19941706

Se Western Unions startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

I takt med, at virksomheden voksede, kom der en masse nye tjenester, heriblandt telefoni, overførelse af tidsignaler, og formidling af pengetransaktioner. Firmaets største succes blev formidlingen af pengetransaktioner som gjorde, at det var nemt for folk at senge penge rundt i USA og resten af verden. Nu til dags er denne betalingstjeneste den eneste resterende tjeneste. Telefoni lukkedes hurtigt og telegramvirksomheden afsluttedes i 2006.

Nu til dags findes Western Union i flere end 200 lande og firmaet ansætter flere end 500.000 forskellige agenter, pengeautomater, og butikker. Western Union har endda en webshop som er tilgængelig på en række forskellige sprog, så konceptet kan anvendes af kunder i hele verden. Dette gør, at kunder kan vælge mellem at besøge en fysik butik eller blot logge ind på en af Western Unions webshops for at sende og modtage penge. Western Union opkræver et gebyr for transaktioner, som afhænger af, hvor mange penge der skal overføres og hvilket land de skal overføres til.