Watchfelt Rabatkode 2018 | 10-30% rabat & Fri fragt | Maj

Watchfelt.dk har samlet nogle af de bedste og mest populære ure der findes i handlen. For eksempel fører webshoppen både Daniel Wellington, som er nogle af de mest solgte ure på siden, samt Casio, Cluse, Seeker og MVMT.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Watchfelt:

Mindst 20% rabat

Mindst 20% rabat når du handler hos Watchfelt.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/zm8gf3p

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Watchfelt.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/hmt29bh

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 1300,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Watchfelt Men de skiller sig også mærkbart ud fra resten af online forhandlere af ure, ved at tage chancer og tilbyde nogle lidt anderledes ur mærker. For eksempel er der Original Grain, som laver de smukkeste træure. Det er helt perfekt for kunden som gerne vil have et smagfuldt ur, men samtidig også gerne vil skille sig lidt ud. Tilmed er priserne også i den lave ende af skalaen, så alle kan være med. Derudover findes der også mærket Rossling & Co. som har valgt at kombinere deres smukke ure med en unik rem af tweed. Her får kunden altså et ur som er fashion-forward og som nok skal være lidt af et blikfang.

For Watchfelt.dk er mode i højsædet, og derfor har de kun et begrænset udvalg af ure – kun de allermest eftertragtede og moderigtige ure bliver solgt på siden. De tager chancer med nye trends og originale ure, men samtidig har de også klassikerne som der vækker glæde i mange år fremover. Uanset hvad kunden vælger, kan de dog være sikre på at de vælger imellem nogle af de bedste og mest moderigtige ure der findes på markedet – også de modeller som ikke kan købes i Danmark normalt.