Wallstickerland Rabatkode 2018 | 10-20% rabat & Gratis fragt | Maj

Wallstickerland er Danmarks største forhandler af wallstickers og producerer selv på egne maskiner. Wallstickerland produkter er fremstillet af materialer fra amerikanske 3M og tyske Orafol, hvilket sikrer markedets bedste kvalitet.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Wallstickerland:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra Wallstickerland.dk

Gratis leverering, 10-20% rabat, 50-250 kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

Se Wallstickerlands startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne og rabatkoderne. Klik her for at åbne linket igen.

Wallstickerland Wallstickerland designer selv de fleste af sine produkter, og du kan bl.a. finde wallstickers i kategorierne: Rum & værelser, hvor du fx finder designs til badeværelset eller køkkenet. Citater & tekst, er stedet du skal lede hvis du mangler en wallstickers med et motiverende eller tankevækkende budskab. Motiver & andet, er hjemsted for de evigt populære wallstickers verdenskort og Banksy-motiver. Den sidste afdeling er dedikeret børneværelset, og gemmer udover egne designs også på licens produkter fra bl.a. Disney, Star Wars og Marvel.

Har du brug for hjælp til, at få din wallsticker monteret finder du på Wallstickerland.dk en fremragende monteringsvejledning, og går det helt galt kan du altid kontakte den glimrende support.

Der er noget for alle hos Wallstickerland, og selv den mest kræsne indretnings minimalist vil givetvis finde noget der kan bruges. Fragt starter på bare DKK 29,- og ved køb over DKK 500,- er det gratis. Skulle dun fortryde købet får du hele 365 dages returret.