Viagogo Rabatkode 2018 | 10-25% rabat | December

Viagogo.dk er en online portal for events og billetkøb, som er blandt de største i hele verden. Viagogo opererer i mere end 60 forskellige lande, og sørger for at deres medlemmer trygt og sikkert kan købe og sælge billetter. I gennemsnit har portalen mere end 4 millioner billetter til salg. Det er således en markedsplads for private sælgere og køber til live-events i hele verden.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Viagogo:

Gode rabatter og tilbud fra Viagogo.dk

10-25% rabat, 50-300kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

ad.zanox.com/ppc/?40598434C59904978T

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Viagogos startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Viagogo tilbyder kundebeskyttelse og en nem måde for sælgere at nå ud til en masse forskellige købere. De har inddelt deres side i forskellige kategorier, alt efter hvilken type events kunden leder efter; koncerter, sportsbegivenheder, teaterbilletter, og festivalbilletter. Deres markedsplads har tusindvis af forskellige billetter til salg, og eftersom at sælgerne er private, kan man ofte finde billetter til udsolgte begivenheder. Kunderne kan nemt og bekvemt søge efter specifikke events, og på forsiden findes der en liste over de mest populære begivenheder i den besøgendes land eller område, såvel som de mest eftertragtede internationale begivenheder. Derudover kan kunderne også hurtigt klikke sig ind på de mest populære artister og finde ud af hvor der er billetter til salg henne. Det er også muligt for kunden at tilmelde sig sidens nyhedsbrev, så de hurtigt kan få opdateringer om de seneste begivenheder og særlige tilbud. Viagogo.dk garanterer at de overvåger alle bestillinger for at sikre sig at sælgeren leverer billetterne, og at sælgeren først bliver betalt når køberen har været til den specifikke begivenhed. Derudover bruger de nogle af de bedste kurerer for at sørge for at billetterne når frem til kunden.