UnoEuro Rabatkode 2018 | 10-30% rabat | Maj

Unoeuro.com er et webhotel som sælger billige domæner. Priserne starter fra blot 1 euro om måneden, hvilket inspirerede til navnet. Unoeuro blev lanceret tilbage i 2004 i et forsøg på at give kunderne et alternativ til de øvrige webhoteller, hvor man skulle betale mange penge for at få et stabilt domæne med nogenlunde kapacitet.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra UnoEuro:

Gode rabatter og tilbud fra UnoEuro.com

10-25% rabat, 50-400kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/y734rc8z

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se UnoEuro.coms startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

UnoEuro Derfor har de en klar målsætning om at en velfungerende hosting ikke behøver at være hverken dyrt eller kompliceret. I stedet tilbyder Unoeuro.dk nemme og effektive løsninger for alle deres kunder, hvad enten det er private kunder eller virksomheder. For webhotellet hænger pris og kvalitet nemlig ikke nødvendigvis sammen. Deres servere er placeret i et topsikret datacenter hos Zitcom A/S i Danmark, som får GBit-fiberforbindelser leveret af bla. TDC Internet og Telia. Serverrummet har den nyeste teknologi i forhold til f.eks. køling og nødstrømsanlæg, og der er 24-timers vagtordning. Unoeuro er også certificeret hosting partner hos Microsoft, og derfor kan deres kunder være helt trygge ved at vælge Unoeuro som deres webhotel.