Ugleunger Rabatkode 2018 | 15-40% rabat & Fri fragt | Maj

Hvis du leder efter en personlig og ansvarlig forhandler at købe børnetøj hos, så er Ugleunger et godt bud. Drevet af et passioneret forældrepar ved de præcis, hvad man som forælder går op i, og hvor meget kvalitet betyder. Ugleunger tilbyder et bredt udvalg af børnetøj, men især uldtøj er de eksperter i, og som Danmarks største forhandler af Joha uldtøj til børn, finder du intetsteds et bedre udvalg.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Ugleunger:

15% rabat

Mindst 15% rabat hos Ugleunger.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Ugleunger.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 399,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Ugleunger.dk Man kan ligeledes finde uldtøj til både far og mor, også hvis mor er gravid eller ammende. Alt tøjet er af god kvalitet og til helt overskuelige priser, og er lavet med omtanke for både miljø og mennesker. Ugleunger tilbyder fx et bredt sortiment af det miljøbevidste mærke Katvig. Forretningen drives på et meget jordnært og personligt niveau, så man er garanteret den bedste service, da man altid handler med en af de to indehavere af Ugleunger.dk - derfor de 5 Trustppilot stjerner. Derfor sendes varerne også inden for et par dage, og skulle tøjet ikke passe er der 30 dages fuld returret. Dette sker dog sjældent, da man, hvis man er i tvivl om størrelser eller hvad som helst andet, kan kontakte Ugleunger og få hurtigt og velinformerende svar.