Trendr.dk Rabatkode 2018 | 10-30% rabat | December

Trendr er en dansk webshop der sælger gadgets, elektronik, fitnessudstyr, makeup og meget mere. Webshoppen bruger dropshipping, altså at sende varer fra samarbejdspartnere frem for fra lager, og det bidrager ifølge shoppen til et større udvalg og bedre priser.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Trendr.dk:

Gode rabatter og tilbud fra Trendr.dk

10-30% rabat, 50-300kr rabat, fri fragt og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=18852&cid=7186

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Trendr.dks startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Shoppen er stiftet af to danske iværksættere Markus Evers og Christian Garde. Ifølge stifterne mente de at der manglede en shop med et stort udvalg af trendende produkter fra ind- og udland, med produkter der skaber en sjovere og nemmere hverdag.

Udvalget er stort og består af flere kategorier, herunder Apple tilbehør, covers og skins til mobiler og tablets, alt muligt i tilbehør til Mac computere, bestsellere af forskellig slags i mange kategorier, sommertøj herunder bikinier og et stort udvalg af fitness udstyr, som fx fitnessure og lignende.

Derudover har shoppen et stort udvalg af makeup og skønhed, herunder makeup børster, beauty blendere, makeup, makeup tilbehør og en masse andet.

Der er kundeservice døgnet rundt ifølge shoppen. Der er fuld retur-garanti indenfor 30 dage efter modtaget vare. Du kan tracke din ordre på hjemmesiden fra den forlader forhandler til den kommer frem.