Trendday Rabatkode 2019 | 15-30% rabat & Fri fragt | December

Trendday.dk blev stiftet i 2015 af Camilla Louise Krøyer og Kasper Bondegaard Pedersen. Trendday er en dansk virksomhed, som også har marked i Sverige, og har primært et fokus på kvindelige kunder i alderen 16-29 år. Trendday.dk fører deres eget brand, Trendday, som inspirerer i et væld af varekategorier.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Trendday.dk:

20% rabat

20% rabat eller mere hos Trendday.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Webshoppen sælger alt inden for tøj, sko, og accessories. Uanset om kunderne leder efter en ny taske eller et par bukser, har webshoppen det hele. Med tiden har virksomheden planer om at udvide med flere mærker i sortimentet og endnu flere produktkategorier. Trendday.dk er både attraktiv for nye og gamle kunder, da siden hele tiden bliver opdateret med spændende tøjnyheder. Derfor kan kunderne blive inspireret hver gang de klikker sig ind på siden. Trendday har et dygtigt team af modeeksperter, som er helt opdaterede med de nyeste trends. Trendday.dk har en leveringstid på 1-3 hverdage, og alle ordrer der er bestilt inden kl. 13 bliver sendt samme dag. Fragtprisen ligger fra 39 kroner, og hvis kunden handler for mere end 600 kroner, er der fri fragt.