TravelBird Rabatkode / Kuponkode 2018 | 10-50% rabat | December

TravelBird.dk blev grundlagt i 2010 af to hollændere, der havde et ønske om at gøre søgningen efter rejser nemmere og hurtigere. TravelBird fjerner besværet ved at skulle lede efter den perfekte ferie, og kan i stedet nemt hjælpe kunderne til at finde lige præcis den destination de drømmer om til den billigste pris.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra TravelBird.dk:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra TravelBird

10-30% rabat, 100-1500kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se TravelBirds startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne og rabatkoderne. Klik her for at åbne linket igen.

Nu er TravelBird tilgængelig i mere end 12 forskellige lande og beskæftiger mere end 400 medarbejdere på deres hovedkontor i Amsterdam. Den danske hjemmeside, TravelBird.dk, har eksisteret siden 2013, men man kan også booke rejser med sin mobil eller tablet via deres app. TravelBird.dk er e-mærket, og derfor kan kunderne således være helt trygge ved at benytte TravelBird som deres rejseagent. TravelBird er aktive på en lang række sociale medier, som for eksempel Instagam, Facebook, og Twitter. Ud over selve websitet, driver rejsebureauet også en blog, som giver kunderne inspiration, tips, og guides til deres næste spændende rejse.

Rabatkoder og tilbud