TOTALimport Rabatkode Kupon 2018 | 10-30% rabat | December

Totalimport.dk kan bedste beskrives som et særdeles velassorteret byggemarked. Her finder du bl.a. havemaskiner og haveredskaber, og er du gør-det-selv typen kan du shoppe løs i oceaner af el-værktøj.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra TOTALimport:

15% rabat eller mere

15% rabat eller mere hos TOTALimport.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

TOTALimport.dk Butikken er som et fysisk byggemarked opdelt i afdelinger der gør det let at navigerer rundt mellem de mange varer. De primære indgange på shoppen er: Have & Fritid, Grill, Gør det selv, Bolig og Indretning.

Hos TOTALimport skal du lede længe efter de dyre og kendte mærkevarer, men hylderne bugner med alternativer til meget lavere priser.

To af de mest dominerende mærker hos TOTALimport er Boxer og AL-KO. I BOXER-serien finder du et bredt udvalg af hånd- og el-værktøj, her i blandt nogle meget store topnøglesæt til en særdeles attraktiv pris. AL-KO serien er domineret af havemaskiner, og det er her du finder buskryddere og græsslåmaskiner.

Som en lille ekstra gimmick har TOTALimport også et menupunkt de kalder Ugens Deal. Her kan du hver uge finde et ekstra godt tilbud som kun er gældende i syv dage.