Tinga.dk Rabatkode / Rabatkupon 2018 | 10-20% rabat & Fri fragt | Maj

Tinga.dk kan være en svær størrelse at kategoriserer, men skal man prøve er boligtekstil det bedste bud. Tinga.dk har mere en 10 år på bagen og arbejder ud fra en base i Herning.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Tinga:

15% rabat eller mere

Mindst 15% rabat hos Tinga.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Tinga.dk Udvalget af tekstil spænder vidt og dækker bl.a. duge (tekstilduge og voksduge), sengetøj, lagner, rullemadrasser, hovedpuder og dyner. En produktkategori tiltrækker sig dog ekstrafokus, og det er silkedyner og sengetøj.

Hvor Tinga.dk på de ”almindelige” varegrupper mangler lidt dybde i sortimentet (undtaget lagner), er der i silkedyner og sengetøj et overvældende udbud. Det er tydeligt, at disse produkter er en grundlæggende del af butikkens DNA, og en simpel googlesøgning afslører da også at silkedynerne fra Tinga.dk er særdeles populære.

Udover et stort udvalg i boligtekstil har shoppen også et udvalg af møbler fra producenterne Nova Solo og Mia Casa. Her udover lagerfører butikken også et glimrende sortiment af lyskæder med særlig fokus på jul og børn. Hos Tinga.dk er der ikke mulighed for gratis fragt, men til gengæld starter fragtpriserne allerede ved DKK 39,-.