Tezzo Rabatkode 2018 | 15-30% rabat & Gratis fragt | Maj

Tezzo.dk er en dansk webshop der sælger covers og især skins til produkter fra Apple, Samsung, og PlayStation. Uanset om kunden leder efter et helt simpelt cover, eller gerne vil have et der også har plads til for eksempel kreditkort. Desværre er der mange der opfatter et cover som et nødvendigt onde for at beskytte deres telefon, men dette vil Tezzo.dk lave om på.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Tezzo:

20% rabat

20% rabat eller mere hos Tezzo.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte tilbuds-produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Tezzo Derfor har de et stort udvalg af alle mulige slags skins og covers i et væld af materialer og farver. Der er for eksempel et skin til MacBook der forestiller egetræ, og et skin til iPhone der forestiller mørkt stål. Ud over covers og skins, sælger Tezzo også tilbehør til iPhone, og de såkaldte Powerscreens som er 9 gange stærkere end almindeligt glas og beskytter imod ridser. Sidst men ikke mindst har Tezzo.dk også wallstickers til hjemmet med forskellige citater og motiver – for eksempel et verdenskort eller et ordsprog.