Team Benns Ski Rabatkode 2018 | 10%, 15%, 20% rabat | December

Team Benns Ski er et dansk rejseselskab der arrangerer skiferier til Østrig, Sverige, Norge og Italien. De fleste rejsemål hos Team Benns går til Østrig med destinationer som Maria Alm, Wagrain, Zell am See, Schladming, Bad Gastein, Saalbach, St. Johann im Pongau og Zauchensee. I Norge er det Skeikampen og Hafjell. I Sverige går turen til Idre Fjäll og Stöten. I Italien kan rejsende besøge Canazei og Livigno.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra TBSki.com:

Gode rabatter og tilbud fra Team Benns Ski

10-25% rabat, 50-2000kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=18852&cid=6047

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Team Benns Skis startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Team Benns Ski logo Team Benns markedsfører sig selv som et dansk selskab der altid har dansktalende guider på destinationerne. Der er snegaranti hos Team Benns, hvilket betyder at hvis der ikke er sne på destinationen, så bliver kunderne transporteret til et andet sted med sne. Hos Team Benns er der mulighed for at ændre rejsen gratis op til 7 dage før afrejse. Der er også mulighed for at afbestille rejsen gratis indtil d. 1/10 i rejseåret.

Team Benns Ski er en del af rejseselskabet BENNS. Firmaet åbnede i 1963 i Holstebro. Over de følgende årtier voksede virksomheden til at være en af Danmarks største rejseselskaber. Siden 2000 har BENNS heddet Team Benns.