Svanebutikken Rabatkode 2018 | 15-25% rabat & Fri fragt | Maj

Når vejret begynder at blive køligere kan et være en udfordring at holde varmen, især for de små i familien, som tilbringer meget tid udenfor med at lege. Her kan uldundertøj tilbyde en klar forbedring, da uld isolerer rigtig godt, og samtidig lader kroppen ånde.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Svanebutikken:

15% rabat eller mere

15% rabat eller mere hos Svanebutikken.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Svanebutikken.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 599,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Svanebutikken Hos Svanebutikken kan du finde et bredt udvalg af uldundertøj og tøj af en kombination af uld og silke, til børn i alderen 0-10 år. Der er også et udbud af uldtøj til voksne, så man selv kan få lov at mærke ulden og nyde godt af dens fordele. Dette gælder både som ventetøj, ammetøj, og tøj til begge forældre. En håndfuld nøje udvalgte mærker som fx Joha leverer Svanebutikkens produkter, så du kan være sikker på at kvaliteten er i top. Bag siden sidder ”Svanemor” Hanne, som behandler din ordrer og besvarer dine spørgsmål eller vejleder om størrelser og vaskevejledning - også udenfor normale arbejdstimer. Hun kører også en blog om tøjet og det at være forælder, og fra den har hun lavet en samling tips og guidelines til behandling af uldtøjet, som også findes på siden. Tøjet leveres indenfor et par hverdage, og fragten er gratis hvis du køber for over 599 kr.