Sushibutik Rabatkode 2018 | 10-20% rabat & Fri Fragt | Maj

SushiButik.dk er en dansk webshop som blev stiftet i juni 2011. Webshoppen sælger alt det udstyr man skal bruge for at lave lækker, hjemmelavet sushi. Teamet bag webshoppen er selv meget passionerede omkring hjemmelavet sushi, men de syntes at udvalget af sushitilbehør i Skandinavien var alt for mangelfuldt og ringe.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Sushibutik:

10-20% rabat

10-20% rabat eller mere hos Sushibutik.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Sushibutik.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for mindst 399,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Sushibutik Derfor besluttede de sig for selv at starte en sushishop på nettet, hvor alle produkterne var samlet ét sted. Webshoppen findes både i dansk og svensk udgave, og begge webshops er ejet af LED-SALG.dk, som har kontor i Værløse. Her er det også muligt for kunderne at afhente deres bestillinger. Webshoppen har dag-til-dag levering ved ordrer der er bestilt inden kl 12. Fragtprisen er fra 39 kroner, og gratis hvis kunden køber for over 399 kroner. Hvis kunden køber for over 1000 kroner i sushiudstyr, giver webshoppen 10% rabat. Ud over produkter, tilbyder SushiButik.dk også kurser til nybegyndere og sushipakker, så man kan komme godt i gang. Derudover har webshoppen også en hel masse opskrifter til de forskellige slags sushi samt en blog hvor kunderne kan finde inspiration og nyheder.