Sundtakeaway Rabatkode 2019 | 10-50% rabat | December

Sundtakeaway er en leverandør af daglige og ugentlige måltidskasser, som du kender dem fra blandt andet Årstiderne. Sundtakeaway tilbyder et udvalg af måltidskasser med fokus på sundhed og økologiske råvarer. Alle måltider der indgår i måltidskasserne er udvalgt så de lever op til retningslinjerne for næringsstof anbefalinger. Som noget unikt tilbyder Sundtakeaway en slankekasse, hvor måltiderne til sammen indeholder 1800 kalorier for mænd og 1300 kalorier for kvinder. Der er også mulighed for at få en vegetarkasse og suppekur, samt smoothies i tillæg.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Sundtakeaway:

Gode rabatter og tilbud fra Sundtakeaway.dk

10-50% rabat, 50-300kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=18852&cid=6890

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Sundtakeaways startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Sundtakeaway adskiller sig derfor fra andre måltidskasser ved fokus på at levere sunde måltider til kunder, der ikke ellers har tid og lyst til at kunne lave velsmagende sunde måltider. Firmaet har 4 kvalitetsparametre de arbejder ud fra: kvalitet, økologi, sundhed og smag.

Der er levering til hele landet, 6 dage om ugen, med mulighed for at få måltidskasser der indeholder 5 måltider om dagen. Der er kundeservice Mandag til Fredag, kl 9 til 16, på telefon og email. Sundtakeaway har gode anmeldelser på Trustpilot, hvor kunderne er glade for udvalget, prisen og kundeservice.