Sporttema Rabatkode 2018 | 10-30% rabat & Fri fragt | December

Sporttema er en sportsbutik på internettet. Firmaet blev grundlagt i december 2003 og har leveret sportsprodukter til tusindvis af fornøjede kunder i hele Skandinavien igennem årene. Idéen bag Sporttema er at byde enhver kunde på træningsredskaber af højeste kvalitet – til en overkommelig pris.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Sporttema:

Mindst 10% rabat

Mindst 10% rabat hos Sporttema.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Sporttema.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 2000,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Sporttema Det er vigtigt for Sporttema at kunden føler sig tryg ved sit køb. Af denne grund byder firmaet på 14 dages returret, så man kan prøve produktet i ro og mag derhjemme inden man bestemmer sig. Sporttema byder på et stort sortiment af træningsredskaber såsom løbebånd, stepmaskiner, promenadebånd, romaskiner, spinningcykler, crosstrainere, og sportstilbehør såsom pulsure, træningsstave, massagestole, yogamåtter, træningstøj, og pigmåtter. De forskellige produkter kommer fra mærker såsom Everlast, Casall Sports Product, Weider, Nordic Track, og Viking Sport. Firmaer tilbyder derudover også billig udlejning af træningsredskaber, fra enkelte varer til træningsanlæg.