Sportsway Rabatkode 2018 | 10-30% rabat & Fri fragt | Maj

Sportsway.dk er en dansk webshop der sælger sportsudstyr i den højeste kvalitet til både erhverv og private kunder. For særlige kundegrupper, som f.eks. virksomheder, skoler og efterskoler, og klubber, har Sportsway.dk særlige samarbejdsaftaler som der kan drages fordel af. Webshoppen har nogle af de bedste mærker på markedet, herunder SELECT, Hummel, Nike og Adidas, og mange flere.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Sportsway.dk:

10-20% rabat

10-20% rabat eller mere hos Sportsway.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte tilbuds-produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Teamet bag Sportsway beskriver sig selv som sportsentusiaster, og er eksperter i produkterne, da de selv benytter sig af dem hver eneste dag. Særligt udstyr til håndbold, fitness, og basisvarer som sportsbind og –pleje er områder som personalet har stor erfaring med.

Sportsway.dk køber typisk deres produkter i store partier, og eftersom de ikke har en fysisk butik der skal løbe rundt samtidigt, kan kunderne opleve besparelser på mellem 10% og 50% i deres sortiment. Netop kunderne har højeste prioritet hos Sportsway.dk. Allerede ved første besøg, stræber webshoppen efter at kunden føler sig sat i centrum og oplever samme gode service og brugervenlighed som hvis de stod i en fysisk butik. Derfor har webshoppen også sørget for at skære alle ’ekstra’ ting væk fra webshoppen, som f.eks. kundeklubber og mersalg, således at det er nemt og overskueligt at finde de rette produkter og bestille. Sportsway har et bredt produktsortiment, især fra de populære mærker, men i hvert produktkategori har de sørget for at inkludere mindst ét produkt til en mere budgetvenlig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Sportsway.dk tilbyder fri fragt ved køb over 500 kr, og en levering på blot 1-2 hverdage.