SOYS ECOLOGIST CANDLES Rabatkode 2018 | 10-30% rabat | December

Soy ecologist candles blev started i 2008 efter grundlægger Niina A. Frost blev diagnosticeret med astma under en rejse i californien. Dette betød at hun ikke længere kunne klare at have stearinlys i sit hjem, noget hun savnede.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra SOYSECOLOGISTCANDLES.dk:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra SOYS ECOLOGIST CANDLES

Gratis leverering, 10-30% rabat, 50-300 kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/yadtfxxc

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se SOYS ECOLOGIST CANDLES startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

En dag stødte hun på Soy candles, og efter at have støbt sit første lys var ideen født. Siden hen har firmaet udviklet sig, og du kan i dag købe et bredt udvalg af Soy Candles.

Du kan købe en både fyrfadslys og lys i glas, og i et væld af forskellige farver og dufte. Fra nyvasket linned til sæsonprægede lys såsom fall leaves, der bringer efteråret indenfor. Det gode ved Soy Candles er at mange astmatikere og mennesker med allergier, kan tåle Soy candles.

Du kan også købe et bredt udvalg af candle melts. Candle melts er stearin uden en væge du smelter i en stearin smelter og som så spreder en behagelig duft i dit hjem. Køber du for over 500 kr får du desuden fri fragt.