SnappCar Rabatkode / Kuponkode 2018 | 10-50% rabat | December

Snappcar.dk er en online biludlejningstjeneste, som via deres app lader bilejere udleje deres bil til personer som ikke selv har en bil til rådighed. Kunderne skal ganske enkelt blot søge på deres postnumre for at finde biler i nærheden af hvor de er, anmode om leje af den bil de gerne vil have, og herefter afhente den.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra SnappCar.dk:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra SnappCar

10-30% rabat, 100-1500kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

Se SnappCars startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne og rabatkoderne. Klik her for at åbne linket igen.

Der findes utrolig mange fordele for kunderne ved at benytte sig af Snappcar. Først og fremmest er kunderne dækket af en omfattende forsikring, som gælder både chauffør og passagerer. Derudover kan kunderne få support og eventuelt en erstatningsbil overalt i Europa, så de kan fortsætte turen sikkert. Det er også op til 50% billigere at leje en bil igennem Snappcar, og alle kunderne bliver en del af et sikkert fællesskab, hvor alle data bliver tjekket grundigt igennem. Derfor kan både udlejer og lejer være trygge når de benytter sig af appen. Snappcar har en mission om at bidrage til færre biler på vejene, og ikke mindst et renere, sikrere, og mere socialt Europa. Deleøkonomi er noget der er ved at vinde frem i Danmark, og derfor er Snappcar en oplagt mulighed for enten at tjene lidt ekstra eller spare penge.

Rabatkoder og tilbud