Smykkegave.dk Rabatkode 2018 | 10-30% rabat & Fri fragt | December

Smykkegave.dk har eksisteret siden november 2003, og er en del af Viabella smykker som har base i Løgstrup. Webshoppen sælger smykker, accessories, og tasker til mænd og kvinder. Webshoppen forsøger at give kunderne ”alt det de lige står og mangler”, for at tilføje et ekstra element til tøjet og til at udstråle deres personlighed.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Smykkegave.dk:

Mindst 10% rabat

Mindst 10% rabat hos Smykkegave.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte udsalgs-produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Smykkegave Derudover er Smykkegave.dk også et oplagt sted at handle ind til gaver, da de kan sende gaven direkte til modtageren. Nøgleordene for stilarten i Smykkegaves sortiment, er trendy, klassisk, romantisk, og boheme. Dette er noget der appellerer til en bred kundegruppe. Webshoppen forsøger altid at udvælge produkter som er specielle og ikke kan fås i alle andre butikker, så kunden er sikker på at kunne tilføje noget unikt til sin smykkesamling. Alle Smykkegaves smykker er naturligvis nikkelfri. Ud over smykker, accessories, og tasker til kvinder, har Smykkegave også et udvalg til mænd. Det omfatter blandt andet punge, kortholdere, armbånd, og nøgleringe. Smykkegave.dk har dag-til-dag levering, og sender samme dag hvis bestillingen bliver lagt inden kl. 13.30.