Smile Wide Rabatkode 2018 | 10-30% rabat | December

Smile wide’s tandpasta indeholder aktivt kul der hjælper med at holde din mund sund, samtidig med at det gør dine tænder hvidere. Tandpastaen indeholder alle de gode ingredienser du finder i din normale tandpasta, såsom flour, men den indeholder også aktiv kul, samt hydroxylapatite. Du kan derfor bruge tandpastaen hver dag, i stedet for din normale tandpasta.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Smile Wide:

Gode rabatter og tilbud fra Smile Wide

10-30% rabat, 50-300kr rabat og mere. VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/yajc8l9x

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Smile Wides startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

På hjemmesiden finder du også Curoprox tandbørster. De er nogle af de blødeste tandbørster på markedet, og giver dine tænder en skånsom men effektiv pleje. Normale gennemsnitlige tandbørster har omkring 1000 hår lavet af nylon. Curoprox tandbørster har 5460 hår lavet af curen, en blød fiber der ikke laver børste eller slibe skader på tænderne. Og de massive børster gør det svært for bakterier at sætte sig.

På hjemmesiden finder du også smile wide’s blog, der giver dig gode råd og tips omkring tandbørstning, tandpasta og mundhygiejne.