Slankeguru (Slankeskolen) Rabatkode 2019 | 10-30% rabat | December

Slanke.guru tilbyder slanke skolen, stedet hvor du kan lære at blive sund og tabe de kilo du altid har ønsket. Med i slanke skolen får du 7 videoer, over 40 opskrifter og adgang til deres store forum hvor du kan få opbakning, og svar på alle dine spørgsmål.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Slankeguru (Slankeskolen):

Gode rabatter og tilbud fra Slankeguru (Slankeskolen)

10-30% rabat, 50-300kr rabat og mere. VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/ybvsk6xf

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Slankeguru (Slankeskolen)s startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

De 7 videoer kommer ind på emner som hvorfor du bliver fed, hvad sker der med sukker i din krop, hvad skal du spise og hvad skal du ikke. Du får en plan for hvornår det er bedst at spise i løbet af dagen og hvornår det er værst. Videoerne kommer også ind omkring træning, kolesterol, og BMi.

Når du først har købt adgang til slanke skolen, har du adgang for altid. dette betyder du kan gense videoer, deltage aktivt i forummet, og følge opskrifterne igen og igen.

Slanke skolen blev startet ud fra grundlæggerens eget ønske om at tabe sig. Han var træt af slankekurer der forbød halvdelen af de varer der fandtes, slanke kurer der ikke var holdbare i længden og slankeråd der ændrede sig hurtigere end han kunne følge med.