Skousen Rabatkode 2018 | 10-40% rabat | Juli

Skousen er en webshop som specialiserer sig i hvidevarer, hjemmeelektronik, og VVS-produkter til billige priser. Skousen er en del af den danske WhiteAway Group og har solgt hvidevarer til danskerne siden 2003. Eftersom Skousen kun findes på nettet kan firmaet tilbyde nedsatte prise på velkendte hvidevarer og VVS-produkter.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Skousen:

Mindst 10-20% rabat

Mindst 10-20% rabat når du handler hos Skousen.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/ya2wo6mf

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte varer. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Skousen Webshoppen byder blandt andet på hvidevarer såsom ovne, vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner, køleskabe, frysere, emhætter, og så videre. Derudover findes der også mindre varer til hjemmet, såsom vaffeljern, toastjern, frituregryder, støvsugere, hår trimmer, og så videre. Skousen sælger produkter i god kvalitet, fra velkendte mærker såsom Asko, Gorenge, Indesit, LG, Everglades, Kenwood, Miéle, Siemens, Smeg, Whirlpool, Philips, Braun, Samsung, Electrolux, og Nilfisk. Flere forskellige produkter på Skousen er udset for at være bedst i test af det svenske Råd og Rön og det danske Forbrugerrådet Tænk. Testvinderne har deres egne sider på firmaets hjemmeside.

Folk som har spørgsmål om specifikke produkter kan med fordel bruge Skousens chat eller telefon, som har generøse åbningstider. Derudover er der også mulighed for at købe tillægstjenester såsom støtte, installation, og fjernelse. Skousen har et stort lager, hvilket betyder, at leveringer foretages indenfor 2-6 dage. Hvis varen ikke længere findes på lager er leveringstiden 4-10 dage. Småvarer leveres til serviceagenter i kundens lokalområde.