Skiwear4u Rabatkode 2018 | 10-50% rabat & Fri fragt | December

Skiwear4u.dk er en webshop som sælger alt indenfor skitøj og skiudstyr. Siden blev startet op i 2000, hvor indehaveren Ole Christensen erhvervede sig agenturet på DIEL skitøj. Salget blev en stor succes og er stadig et af de bedst sælgende mærker hos Skiwear4u. Udover DIEL, har butikken også mere end 70 andre mærker.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Skiwear4u:

Mindst 15% rabat

Mindst 15% rabat når du handler hos Skiwear4u.

VIS RABATKODE

tc.tradetracker.net/?c=18413&m=12&a=252253&u=%2Fskitoej-tilbud%2F

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Skiwear4u I 2007 blev firmaet LogiTrade dannet og ejerkredsen af webshoppen blev udvidet. Det er i dag samme firma som ejer og driver Skiwear4u.dk. Samme år flyttede lageret også til de nuværende lokaler i Brovst. I højsæsonen har firmaet 5-6 ansatte som driver butikken og yder kundeservice. Butikken har billig dag-til-dag levering, og har også en prisgaranti. Derfor kan deres kunde være helt trygge ved at handle i webshoppen, da de altid er sikret den lavest mulige pris. Skiwear4u.dk går efter at fremme dyder som godt købmandskab og tillid, så at deres kunder bliver ved med at vende tilbage. Derfor har de både e-mail, telefon, og et chatrum man kan logge på og så skrive med en ansat.