SHOPINK.dk Rabatkode 2018 | 50-100kr & 10-25% rabat | Maj

ShopINK.dk blev etableret i 2014 af et team som har mange års erfaring inden for salg af blækpatroner, tonere, og printere. Webshoppens formål er at give danskerne mulighed for at købe kompatible blækpatroner og tonere i høj kvalitet, til markedets laveste priser.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra SHOPINK:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra SHOPINK.dk

10-25% rabat, 50-100 kr rabat, gratis leverering og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/hkh4lcg

Se ShopInks startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne og rabatkoderne. Klik her for at åbne linket igen.

ShopInk ShopINK har et kæmpe varesortiment, som dækker over 16 forskellige mærker og mere end 7.000 forskellige printere som de udbyder blækpatroner og tonere til. ShopINK har 14 dages prisgaranti på alle deres varer, således at kunden kan få udbetalt differencen såfremt de finder den samme vare billigere hos en konkurrent. ShopINK.dk kører også et engangstilbud om gratis blækpatroner til printere fra Epson, Canon, og Brother. Webshoppen er e-mærket og støtter velgørenhed, og ud over salg af varer, driver ShopINK også en blog. Her udgiver webshoppen blogindlæg omkring tilbud og nye varer, såvel som guides til de forskellige produkter, og nyheder i branchen. ShopINK.dk har også et mindre udvalg af andre artikler, som for eksempel støvsugerposer, rengøringsartikler, kontormaskiner, og tilbehør til andet elektronik.