Shophobby.dk Rabatkode 2018 | 10-30% rabat | December

Shophobby.dk blev started af to veninder med en kærlighed for blomsterbinding. Med deres hjemmeside ønsker de at gøre det muligt for dig at købe de materialer du skal bruge, uden at ende op med et kæmpe restlager.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Shophobby:

20% rabat

20% rabat eller mere hos Shophobby.dk.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/ydap5eeu

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Rabatten gælder udvalgte produkter hos Shophobby. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

På hjemmesiden finder du produkter som blomsterskum, binderiartikler til blomsterbinding såsom tape, tråd, pinholder, garn, og glimmer. Desuden har de et udvalg af brugsting såsom kurve, fade, skåle og skjulere.

Du finder også et udvalg af produkter til de forskellige højtider året rundt. Du finder kategorierne jul, påske, halloween, og barnedåb. Desuden kan du finde forskellige produkter til haven. Desuden har de et udvalg af dekorations produkter, lys, natur produkter, værktøj, og stativer. De har også en outlet hvor du finder gode tilbud.

Din ordre vil blive afsendt så hurtigt som muligt, og vil blive sendt med GLS. Fragtprisen er på 45 kr. Har du spørgsmål til en varer eller en ordre er du også altid velkommen til at kontakte dem gennem deres hjemmeside.