Sexshop.dk Rabatkode 2019 | 10-25% rabat & Fri fragt | Februar

Sexshop er en dansk internetbutik der sælger sexlegetøj som dildoer, vibratorer trådløst legetøj, bækkenbundskugler, klitoris vibratorer, fetish og frækt lingeri til mænd kvinder og par.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Sexshop:

15% rabat

15% rabat eller mere hos Sexshop.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Sexshop.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 500,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Sexshop I det store varekatalog kan du shoppe løs blandt kendte populære mærker som Screaming O, Lelo, Voulez-Vous , We-Vibe, Fun Factory, Sex & Mischief, Fifty Shades of Grey, Just Glide, King Cock, Liberator, Maleedge, PicoBong, Sextreme, Svenjoyment, Sqweel, Tenga, Fleshlight, Leg Avenue, Baci, JimmyJane, OVO, OhMiBod.

De mange populære brands er fordelt på let genkendelige kategorier, så hvis du er kvinde og nysgerrig på anal sexlegetøj er der let af finde på Sexshop.dk.

Der er fri fragt på alle ordre over DKK 500,- og på mindre bestillinger slipper du med DKK 29,- Alle forsendelser fra Sexshop er pakket i neutral emballage, så hverken postbuddet eller naboen finder ud af hvad der er i din pakke. Returadressen er Scandia Trading ApS, som også er virksomheden der ejer Sexshop.

Sexshop får fremragende 9.1 i anmeldelser på Trustpilot hvilket er dejligt i en branche hvor diskretion og privatliv er afgørende.