Second Female Rabatkode 2018 | 15-30% rabat & Fri fragt | December

SecondFemale.dk er webshoppen til det danske tøjmærke Second Female. Mærket har eksisteret siden 2010, hvor det for første gang lancerede 4 kollektioner i løbet af året. Kernen bag tøjet var det moderigtige, men stadig meget klassiske look. Ideen bag kollektionerne er at skabe et sofistikeret og internationalt design med indflydelse fra den skandinaviske minimalisme.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra SecondFemale.dk:

20% rabat

20% rabat eller mere hos Second Female.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Mærket har base i København, og finder ofte inspiration i omgivelserne. Second Female bliver solgt hos mere end 700 forhandlere rundt omkring i verden. Det tæller blandt andet lande som Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Spanien, og England. På hjemmesiden kan kunderne finde webshoppen, som sælger alt lige fra skjorter til strik og kjoler. Derudover har siden også en lookbook, hvor kunderne kan finde inspiration i de nyeste kollektioner og opleve stemningen i billederne. Webshoppen udlodder også gavekort til en heldig vinder på 500 kroner, blandt alle de kunder der tilmelder sig til deres e-mail liste. Second Female sender alle ordrer der er blevet bestilt inden kl 15 samme dag, og leveringstiden ligger på 1-2 dage.