Schack & Thorsted Rabatkode 2018 | 10-20% rabat & Fri fragt | December

SchackogThorsted.dk er en webshop som sælger tøj til kvinder fra alle de populære mærker. Schack & Thorsted består af en online shop som leverer i hele landet, samt en butik i shopping centeret Ro’s Torv i Roskilde. Leveringen er gratis ved køb over 500 kroner, ellers koster det 49 kroner.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Schack & Thorsted:

Mindst 10-20% rabat

Mindst 10-20% rabat når du handler hos SchackOgThorsted.dk.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/gq58kq6

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte udsalgsprodukter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos SchackOgThorsted.dk.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/gq58kq6

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 500,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Schack & Thorsted Firmaet blev grundlagt tilbage i 2004 af Tina Thorsted, og går efter at blive kundernes personlige stylist, der hjælper dem med at fremhæve alle deres bedste sider. Deres udvalg af modetøj er bredt og til både arbejde, hverdag, og fest. Således kan kunderne altid finde et fuldendt look uanset hvilken anledning de skal bruge det til, og uanset hvilken stil og personlighed de vil udstråle. Schack & Thorsted fører mærker som Hunter, Ilse Jacobsen, Gestuz, Wolford, Saint Tropez, og mange flere. Butikken har også en VIP-klub, hvor deres kunder kan opspare bonus på deres køb. Schack & Thorsted er aktive på Instagram og Facebook, hvor kunder kan stille spørgsmål, blive inspireret, og se de nyeste varer i sortimentet.