Rabatkode Sarenza 2017 | Maj

Sarenza er en webshop som specialiserer sig for markedsføring og salg af sko og tasker. Firmaet blev grundlagt i Frankrig i 2005 og er, trods sin relativt unge alder, vokset sig til en af de største aktører på det relevante marked. Firmaet driver virksomhed i adskillige europæiske lande.

Sarenza Firmaet byder på et stort udvalg af sko og tasker fra forskellige mærker. Antallet af mærker ligger på over 700 og der findes omkring 45.000 forskellige modeller på lager. Sortimentet opdateres løbende og hver uge kommer der nye produkter på hjemmesiden. Hvis man blot kigger på sko vil man opdage, at der er et stort sortiment med modeller til alle aldre. Der findes alt fra fine sko til bryllupper til hverdagssko til havearbejde, til børn såvel som til voksne. Sarenza er en udmærket webshop til når man er på udkig efter det perfekte par sko.

Sarenza driver virksomhed i omkring 25 lande og har flere millioner besøgende hver eneste måned. Firmaet omsætter mere end 100 millioner euro om året og sætter konstant nye salgsrekorder. I takt med, at Sarenza udvides, øges antallet af ansatte. Firmaet flere end 200 ansatte.

Tilbud og rabatkoder

Hvis du er på udkig efter sko og tasker til de bedste priser, så er der stor sandsynlighed for, at du vil finde det du leder efter på Sarenza.dk, til markedets laveste pris. Grunden til, at Sarenza kan tilbyde lavere priser end lignende aktører på sko- og taskemarkedet er, at firmaet køber ind i store volumener og opbevarer i effektive varehuse. Udover de nedsatte priser plejer Sarenza også at have forskellige kampagner kørende som gør, at sko og tasker kan købes til afsindigt lave priser. Kampagnerne er som regel altid tilgængelige, men detaljerne ændrer sig hele tiden og alt er tidsbegrænset. Kampagnerne er som regel på udvalgte varemærker, på op til 50%. Når der er udsalg plejer det at være en stor blanding af sko og tasker fra forskellige mærker. Rabatterne på udsalgsvarer er som regel 30%, 40%, eller 50%. Som om de nedsatte priser, kampagner, og udsalg ikke var nok, så sker det også engang imellem, at Sarenza byder på rabatkoder. Med en rabatkode fra Sarenza kan det være muligt at få trukket en procentdel eller en fast sum fra bestillingens samlede pris. Rabatmængden er forskellig fra kode til kode, men det er meget normalt med 10-20% eller omkring 100 kroner ved køb for over en vidst sum.