RoseGal Rabatkode 2018 | 10-30% rabat | December

Rosegal.com er en online mode forhandler med lav profil. Serien består hovedsageligt af tøj og tilbehør samt boligudstyr og skønhedsprodukter.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra RoseGal:

20% rabat

20% rabat eller mere hos RoseGal.com.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/yaxmsbnh

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Rabatten gælder udvalgte produkter hos RoseGal. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Sitet rosegal.com er inddelt i kategorierne "new", der indeholder nyankomne varer i butikkens alle kategorier, "plus size" med modetøj i store størrelser, "women", som består af kategorier som kjoler, toppe, hættetrøjer, active wear, overtøj, undertøj og bukser. I afdelingen "men" kan bl.a. shop jeans, hættetrøjer, skjorter, activewear og jakker. Kategorien "sko og tasker" bestående af tasker og sko til både mænd og kvinder, og der er et bredt sortiment af øreringe, armbånd, halsbånd, klokker, ringe, krop smykker, nøgleringe, brocher, smartwatches etc. under "jewelry". Afdelingen "home" indeholder over 10 000 indretningsprodukter som vægudsmykning produkter til sove- og badeværelse, legetøj, festartikler, duge, underlag og artikler til udendørs aktiviteter såsom cykling, camping, vandreture, fiske, vandsport, sport og fitness, samt tilbehør til haven. Kategorien "Hair" indeholder parykker og i "beauty" findes der en række makeup redskaber og makeup. I salgsafdelingen "sale" kan man finde billigt tøj, sko, tasker, smykker, accessories, skønhedsprodukter og boligudstyr, der er reduceret med op til 80%, og i kategorien "spillerum" har indsamlet produkter til ikke mere end 10 USD. Rosegal har en belønnings program, der indebærer optjening af point for hver gang du logger ind på deres konto. Jo flere dage i træk, du logger ind, jo flere point. Pointene kan konverteres til varer fra Rosegal. Rosegal.com fås også som app.

Rosegal.com accepterer kort som Visa, MasterCard, JCB, Discover, PayPal, Rosegal Wallet, Western Union mm. Rosegal.com leverer til kunder i hele verden og leveringstid er 3-35 dage.