Roomsa Rabatkode 2018 | 10-20% rabat & Gratis fragt | Maj

Roomsa.dk er en dansk webshop som sælger interiør til både boliger og kontorer. Webshoppen blev stiftet i 2014 af Mike B. Stage, og holder til i Nymindegab hvor alle webshoppens varer også bliver fragtet fra. Roomsas mål er at blive kundernes foretrukne handelsside på nettet når de skal handle ind til hjemmet eller arbejdspladsen.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Roomsa:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra Roomsa.dk

Gratis leverering, 10-20% rabat, 50-250 kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

Se Roomsas startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne og rabatkoderne. Klik her for at åbne linket igen.

Roomsa Produktsortimentet omfatter et væld af produkter, uanset om kunden skal bruge nyt bestik eller har brug for nogle billedrammer. Siden opstarten er Roomsa langsomt blevet større i takt med at kunderne tager godt imod konceptet. Eftersom Roomsa stadig er lille og et forholdsvis personligt foretagende, tilbyder webshoppen nogle ekstra gode services, som de store kæder ikke kan gøre på samme måde. Der er prisgaranti på alle produkter i sortimentet, som tæller mærker som Lyngby, Eva Trio, og House Doctor. Indpakning af gaver er helt gratis. Hvis kunden vælger at bestille fragt uden omdeling, er den også gratis, men man kan risikere lidt længere leveringstid såfremt varen ikke ligger på lageret i Nymindegab. Roomsa kan kontaktes via telefon eller mail.