Roomox Rabatkode 2018 | 10-25% rabat & Fri Fragt | Maj

ROOMOX er et britisk firma som sælger sækkestole og andre produkter til behagelig indretning. Firmaets flagskib, ROOMOX™ XXL Original Sækkestol, tilpasser sig perfekt din kropsform og findes i flere forskellige farver. Den generøse størrelse (160cm x 120cm) gør, at ROOMOX™ XXL Original Sækkestol er det perfekte afslapningsmøbel, uanset om den bruges hjemme eller andetsteds henne.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Roomox:

15% rabat

15% rabat eller mere hos Roomox.com/da.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Roomox Det slidstærke materiale gør, at sækkestolen er vandtæt og nem at rengøre med en fugtig klud. Sækkestolen er fyldt med polystyrenkugler som former sig efter din krop samt støtter og aflaster trykket på din rygrad. Sækkestolen er dækket med tykt og slidstærkt materiale. Sækkestolen findes i en mindre udgave, som måler 130cm x 100cm (ROOMOX™ Junior Sækkestol). Derudover byder sortimentet også på hundesenge, læsepuder, og sofapuder. Det er endda muligt at købe ekstra fyld til sin sækkestol. Roomox har filialer i Tyskland, Storbritannien, Danmark, Frankrig, Sverige, Spanien, Italien, og Finland.