Reenbergs Rabatkode 2018 | 5-25% rabat & Fri Fragt | Maj

Reenbergs.com er en dansk webshop med kontor i Marielyst, som forhandler innovative produkter til køkkenet, værelserne, og bilen. Men det der adskiller Reenbergs fra andre webshops, er det faktum at de ikke blot forhandler varerne, men de opfinder dem også. Hele processen fra idé, til design, og til endelig produktion foregår på dansk jord – det er nemlig en af Reenbergs’ mærkesager.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Reenbergs:

5-25% rabat

5-25% rabat eller mere hos Reenbergs.com.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Tilmeld dig Reenbergs nyhedsbrev og få eksklusive rabatter og tilbud. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Reenbergs.com.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 300,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Reenbergs Virksomheden ejes af Grethe og Line Reenberg, som er mor og datter. Reenbergs har fået massere af god omtale og successen har sat firmaet i rivende udvikling. Reenbergs har blandt andet fået priser for deres innovative produkter, og været en af finalisterne med størst vækstpotential i DR’s VÆKSTFAKTOR”. Nogle af deres mest nævneværdige produkter er deres magnetiske karkludsholder, magnetknager, og magnetiske bilposer. Deres produktkategorier dækker over køkken, værelse, bad, og bil. Derudover har de også en varesektion med gode gaveideer til kunderne. Webshoppen tager 35 kroner for at sende pakker, og fri fragt hvis kunden køber for mere end 300 kroner.