QNTS Rabatkode 2018 | 10-30% rabat & Fri Fragt | Maj

QNTS er stedet for den modebevidste pige, der ikke vil gå på kompromis med sin stil, men gerne vil holde priserne i et overskueligt leje. Mærker som Samsøe & Samsøe, Mads Nørgaard, Adidas Originals, Stine Goya, Wood Wood, Won Hundred, Calvin Klein Jeans, Stüssy, Obey, Midnight Methods, Carhartt og My Mynt findes på siden, så du kan være sikker på at finde en masse lækre sager.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra QNTS:

20% rabat

20% rabat eller mere hos QNTS.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos QNTS.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 499,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

QNTS Kvalitet er vigtigt for QTNS, og de ved også, hvordan de mindste detaljer kan gøre eller ødelægge et outfit. Derfor håndplukker de brands og styles som netop kan give garderoben det ekstra pift, som skiller den moderigtige pige ud fra mængden. De er især vilde med sneakers, fordi de er en acessory som kan supplere et feminint look rigtig godt, så siden har et bredt udvalg af de fedeste sneaks. Der er dag-til-dag levering, også om lørdagen, og hvis man bliver fristet til at købe for mere end 499 kr er fragten gratis. Hos QNTS kan du være sikker på, at de holder fingeren på pulsen, og kan tilbyde dig et bredt og eksklusivt udvalg af de nyeste tendenser i høj kvalitet og med særligt øje for detaljerne.