Purelime Shop Rabatkode / Kupon 2018 | 10-30% rabat & Fri fragt | Maj

PureLime er siden for kvinder, der ønsker det bedste sportstøj til deres aktivitet. Siden 1995 har virksomheden specialiseret sig i at kombinere praktisk sportstøj med femininitet og elegance. Det er nemlig vigtigt, at man har det godt med sig selv for at få det meste ud af sin træning.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Purelime Shop:

Mindst 20% rabat

Mindst 20% rabat når du handler hos Purelime Shop.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/hlrtjag

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Purelime Shop.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/hlve9rk

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for mere end 500,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

PureLime Shop PureLime er især kendt for deres exceptionelle sports-BH’er, hvoraf mange har vundet en længere række priser og tests. En god sports-BH kan betyde forskellen mellem en smertefuld og ineffektiv træning, og at kunne nå sit fulde potentiale. PureLimes sports-BH’er er produceret med fokus på alle de forskellige faktorer, der spiller ind, når en kvinde dyrker sport, så der nu findes en bred kollektion af BH’er til alle størrelser, former og aktivitetstyper. Men det er ikke kun deres sports-BH’er, der er topkvalitet, men alt fra deres seamless undertøj til løbetights til fitnesssko er både moderigtigt og funktionelt. Og når man handler med PureLime er man sikker på, hvad man får, da der ikke er nogen mellemled - de sender selv produkterne fra deres lager i Aabenraa. Så uanset alder og aktivitetsniveau, har PureLime sportstøjet til dig, der gerne vil have den bedste kombination af funktionalitet, fitness og fashion.