Proswim Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | Maj

I vandet kan den mindste detalje gøre en verden til forskel i forhold til fart og udholdenhed. Derfor er det vigtigt, at uanset på hvilket niveau man svømmer, har man det bedste udstyr. Hos ProSwim har de derfor specialiseret sig i at levere det mest avancerede udstyr til fordelagtige priser.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Proswim:

Mindst 15% rabat

Mindst 15% rabat når du handler hos Proswim.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/jdkjtfo

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Proswim.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/jjefzca

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 599,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Proswim De holder konstant kontakt med elitesvømmere, for at holde sig opdaterede om, hvilket udstyr der giver de bedste resultater. Derefter kan de videregive den information til kunderne gennem fx en servicechat, der har åbent alle ugedage mellem 8 og 20. Med mærker som Arena, Speedo, Tyr og Funkita er du garanteret svømmegear i høj kvalitet, og at de findes i alverdens farver, mønstre og udformninger, er jo kun et plus. Uanset hvor specifikt dit behov er, kan ProSwim hjælpe med at forsyne dig med netop det, du leder efter. Sidens udvalg er delt op i kategorier, og øverst i hvert kategoriafsnit findes en beskrivelse af kategoriens indhold, og en kort guide til det rigtige valg. Fragten er hurtig, billig, og endda gratis ved køb for over 599,-. Om du er mand, kvinde eller barn, høj eller lav, motionssvømmer eller elitesvømmer, på ProSwim finder du udstyr til netop dit behov.