Popgom Rabatkode 2018 | 15-25% rabat | December

Popgom er en online dækbutik. Butikken er en del af den franske butik TyreDating som blev grundlagt i 2008. Deres hovedkvarter ligger i Lyon, Frankrig, og butikken har baser i flere europæiske lande. Konceptet bag Popgom er, at tilbyde gode dæk til lave priser på den enkle måde.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Daekshop Popgom:

5-25% rabat

5-25% rabat eller mere hos Daekshop-Popgom.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Popgom Butikken sælger vinter- og sommerdæk til de fleste biler. De sælger endda specialdæk såsom dæk til husbiler og 4x4. Ved at anvende sidens søgemaskine kan du nemt og hurtigt finde de dæk du har brug for. Du kan endda selv udfylde din bils registreringsnummer, art, og dimensioner. Du kan finde dæk fra mærker såsom Michelin, Continental, Piralli, Goodyear, Coopertires, og Vredestein. Popgom samarbejder med et stort antal dækværksteder i hele Danmark som kan hjælpe dig med montering. Hvis det interesserer kan du vælge at få dine dæk leveret til dit valgte værksted. Alle varer sendes indenfor 48 timer.