Plantetorvet Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | Maj

Plantetorvet.dk er Danmarks største online havecenter. Webshoppen blev startet i 2003 af jordteknolog Bjarne Schou Andersen. I løbet af årene har Plantetorvet haft domicil mange steder, men ligger nu i Grundfør ved Hinnerup.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Plantetorvet:

20% rabat

20% rabat eller mere hos Plantetorvet.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Plantetorvet.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for mindst 500,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Plantetorvet Plantetorvet.dk har siden starten haft et stort fokus på kvalitet og faglighed, og derfor tilbyder de et utrolig bredt varesortiment, så der findes noget til både nybegynderen og den erfarne havemand. Plantorvet.dk sælger alt inden for haveplanter, havetilbehør, og anlægsmaterialer til både private og erhverv. I varesortimentet kan kunderne blandt andet finde hække, roser, stauder, buske, træer, og frugttræer, og alle i mange forskellige størrelser og varianter. Som noget helt unikt, har Plantetorvet en avanceret søgefunktion ved navn ”Planteguiden”. Her kan kunderne få hjælp til at udvælge de planter som passer lige til dem og deres ønsker, og tager også hensyn til kundernes individuelle forhold. Kunderne kan søge på alt lige fra plantegrupper til blomstringstidspunkt. Derudover har webshoppen også massere af gode råd og guides på deres hjemmeside, samt plantevejledninger og forklaringer. Kunderne bliver således godt klædt på til at gå i gang med havearbejdet når de vælger at handle hos Plantetorvet.dk.