Petdreams Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | Maj

Petdreams.dk er en webshop som sælger dyreprodukter og dyretilbehør. Firmaet blev grundlagt i 2007 og har siden vokset sig til en veletableret plads på markedet. Nu til dags er Petdreams en af største aktører for dyreprodukter i Danmark. Petdreams er et dansk firma med hovedkvarter i Tørring.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Lampemesteren:

Mindst 10-20% rabat

Mindst 10-20% rabat når du handler hos Lampemesteren.

VIS RABATKODE

www.petdreams.dk/tt/?tt=12715_12_252253_&r=%2Ftilbud

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Petdreams Petdreams’ brede sortiment byder på et stort udvalg af produkter til forskellige dyr. Butikken byder på mad til katte, hunde, kaniner, marsvin, og andre smådyr. Der findes endda flere forskellige typer dyretilbehør såsom vandflasker, madskåle, legetøj, snore, seler, shampooer, balsammer, bure, og så videre. Petdreams sælger endda produkter til vilde fugle. Der findes blandt andet fuglehuse og foderautomater til ophængning i haven. Disse produkter kan hjælpe fuglene betydeligt om vinteren.

Der er mange fordele ved at handle hos Petdreams. Hjemmesiden byder på en helt fantastisk kundeservice som giver svar på alle dine spørgsmål om husdyr og de forskellige produkter som sælges på hjemmesiden. Kundeservice kan bruges via email og telefon. Når du handler hos Petdreams får du 30 dages åbent køb, så du i ro og mag kan bestemme dig for, om du vil beholde produktet eller returnere det. Produkterne leveres altid hurtigt. Leveringen sker ofte indenfor 2 dage. Alle bestillinger som foretages inden klokken 14 afsendes samme dag. Du kan betale med Dankort, VISA, MasterCard, Maestro, American Express, ViaBill, PayPal, og bankoverførsel.