ParfumeSale.dk Rabatkode 2018 | 10-25% rabat | Maj

ParfumeSale.dk er en dansk webshop som har særligt fokus på dufte til mænd og kvinder, og er ejet af JNL Group I/S. Siden er udformet som et online outlet, og ifølge webshoppen kan kunderne finde produkter der er nedsat med op til 70%. I herresektionen kan kunderne finde deodoranter og dufte, men derudover har ParfumeSale også et udvalg af produkter til bad og barbering.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra ParfumeSale:

Gode rabatter og tilbud fra ParfumeSale.dk

10-25% rabat, 50-200kr rabat, fri fragt og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/lxwa3wd

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se ParfumeSale.dks startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne og rabatkoderne. Klik her for at åbne linket igen.

For kvinder er der heller ikke blot dufte, men også et stort udvalg af ansigtspleje, makeup og selvbruner. Derfor er det muligt for kunderne at få dækket alle deres behov inden for personlig pleje og finde de bedste tilbud med store besparelser. ParfumeSale.dk har både varer fra dyrere mærker, som for eksempel Marc Jacobs, Gucci, og Burburry, men de har også et bredt udvalg fra kendte mærker i en mere budgetvenlig prisklasse, herunder Max Factor og Real Techniques. Derudover har ParfumeSale også et udvalg af gavesæt og hvis man er usikker på hvad man skal vælge som gave, kan man også købe et gavekort i stedet. Webshoppen garanterer at varerne er 100% ægte og er også e-mærket, så kunderne kan være helt trygge ved at handle på siden. ParfumeSale.dk er aktiv på flere forskellige sociale medier, herunder Facebook og Instagram, hvor de opdaterer med gode tilbud. De er også åbne over for samarbejde med bloggere eller andre personer med følgere på sociale medier. Fragtpriser hos webshoppen ligger fra 39 kroner og alle ordrer bliver afsendt indenfor 1-2 hverdage.