Olsens IT Rabatkode 2018 | 10-20% rabat & Gratis fragt | Maj

Olsens-IT.dk er en dansk webshop som blev startet op i 2005, og drives af Jørgen Olsen. Sidens primære fokus er at importere spændende IT produkter fra Kina, og levere til det danske marked. Webshoppen har lager i København, hvor der også er begrænsede mulighed for at komme og afhente varerne.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Olsens IT:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra Olsens-it.dk

Gratis leverering, 10-20% rabat, 50-100 kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/heqfoud

Se Olsens ITs startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne og rabatkoderne. Klik her for at åbne linket igen.

Olsens IT Olsens IT har varer i mange forskellige varekategorier. Kunderne kan finde stort set alt der har med elektronik at gøre, for eksempel LED-pærer, cykeltilbehør, produkter til hjemmet, og spillekonsoller. De har endda overvågningskameraer, som kunderne kan bruge som supplement til deres CCTV-udstyr. Webshoppen har også tilbehør og kontorartikler til virksomheder, lige fra stregkodescannere til nummeringsmaskiner. Olsens-IT.dk adskiller sig også fra øvrige forhandlere, da de også har forskellige serviceydelser. Firmaet tilbyder C-programmering udført af dansk programmør, og køb og salg af Bitcoins. Ud over det normale varesortiment, har Olsens IT også en varekategori med gode tilbud. Her kan kunderne spare mange penge på forskellige gadgets, spiltilbehør, og ekstraudstyr til konsoller og computere.