Olivercph Rabatkode 2019 | 10-30% rabat | December

Oliver CPH er et dansk urmærke, der designer ure der passer til tidens mode, og i et stilrent og tidsløst design. De satser på lækre materialer og høj kvalitet, der på trods af deres minimalistiske udtryk låner personlighed og karakter til dit daglige outfit - og så til overkommelige priser.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Olivercph:

Gode rabatter og tilbud fra Olivercph

10-30% rabat, 50-300kr rabat og mere. VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/ya95c69s

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Olivercphs startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Alle deres ure er 40 mm brede, produceret i rustfri stål a kvaliteten 316L, og med hærdet glas så den kan modstå dagligt brug uden at blive ridset og skrammet helt i stykker. Desuden holder batteriet i gennemsnit 3 år, så du kan få glæde af dit ur i lang tid uden at skulle bekymre dig om batteriskifte og ligende.

Alle ure fra Oliver CPH kommer med en 18 mm urrem i læder, som nemt kan skiftes ud. De tilbyder nemlig en række farvede urremme som du kan købe uden selve urskiven. På den måde kan du skifte farven på dit ur ud alt efter dit humør, dit tøj og begivenheden.