Noyer Rabatkode 2018 | 10-30% rabat | December

Noyer - made by hand, sælger unikke træ produkter, lavet i hånden, så ikke to produkter er ens. Det er Janus Larsen og Nikolaj Hviid der laver alle deres produkter, og alle deres produkter er lavet i Amerikansk valnød.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Noyer.dk:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra Noyer

Gratis leverering, 10-30% rabat, 50-300 kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/ycepbbkz

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Noyers startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Det hele startede med et skærebræt, men i dag finder du en lang række kvalitetsprodukter, der kan bringe et unikt præg til dit hjem. Du finder blandt andet deres populære smørebræt, skåret med otte kanter der alle er modsat vinklet.

De har blandt andet også konferenceborde, bordlamper, knivmagneter, gulvlamper, barstole, sofaborde samt spiseborde.

Ud over at finde deres produkter på deres hjemmeside, kan du i dag også finde mange af deres produkter hos forhandlere rundt om i danmark, blandt andet Illums bolighus. Køber du et produkt hos Noyer, kan du være sikker på at få et kvalitets produkt, som har været igennem mere end 15 arbejdsprocesser, og som er blevet lavet med fokus på at træet er levende og derfor skal behandles som sådan.