Novatus Rabatkode 2019 | 10-20% rabat & Fri Fragt | December

Hos Novatus finder du alt, du kunne ønske dig indenfor brugsgenstande, gadgets og tilbehør til køkken og bolig. Alt fra kuglepenne til termokander, fra hvidløgspressere til baggagevægte, alt sammen i et stilrent design og af anerkendte mærker som Dreamfarm, Compleat, KitchenHappy og Loooqs.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Novatus:

10-20% rabat

10% rabat eller mere hos Novatus.eu.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Novatus Prisen skal man heller ikke kimse ad, og man får varen leveret hurtigt og billigt til døren. Hos Novatus er det kunden, der er i førersædet. Deres kundeservice er altid klar til at gøre alt, hvad de kan, for at du som kunde har en god oplevelse. De kan kontaktes både på telefon og mail, og har også en onlinechat, så man kan få besvaret sit spørgsmål eller få den rådgivning, man søger, med det samme. De hjælper gerne med både funktionalitet og valg af stil, og skulle man alligevel fortryde sit køb, tilbyder de 90 dages fuld returret. På novatus.eu kan man både shoppe efter mærke, rum eller funktion, og de har endda en række sættilbud, hvor man får et afslag i prisen ved at købe en samling genstande, der passer sammen - perfekt til hvis man lige er flyttet, eller bare gerne vil opgradere sit køkken lidt mere end blot med en enkelt genstand.