NordQ Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | December

Når det kommer til dit barns legetøj, er der rigtig meget at vælge mellem, og det kan være svært at finde hoved og hale i mulighederne. Derfor har NordQ samlet nogle af de bedste, med især kvalitet, unikhed og god opvækst i tankerne. Fra bamser og uroer til bade- og strandlegetøj har NordQ håndplukket en række produkter, der giver en legeoplevelse ud over det sædvanlige.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra NordQ:

15% rabat eller mere

Mindst 15% rabat hos NordQ.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos NordQ.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 599,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

NordQ Både store mærker som Haba, Swinfin og Goki er repræsenteret, men siden tilbyder også en længere række mindre kendte mærker, som laver produkter af høj kvalitet og med et unikt tvist, man ikke finder hos de større leverandører. Det familiære forhold er i fokus hos NordQ, og alle handler bliver foretaget af sidens indehaver, så man er sikret en personlig og kompetent behandling, af en forhandler, der kender sine varer og kan vejlede og informere om fordelene ved at lede lidt udenfor legetøjsgiganterne, når man skal finde ting til sine børn. Alle produkterne på siden er CE-mærkede, og mange af dem testet og vurderet af ejerens egen 5-årige datter. Leveringen er hurtig, og fragten gratis hvis du køber for over 599 kr. Medlemskab af kundeklubben giver fordele og tilbud, samt 5 % rabat på alle ordrer.